STEPPEAREND


LATIJNSE NAAM : Aquila nipalensis
SPANWIJDTE : 1650 – 2150 cm
GEWICHT : 2300 – 4900 g

Steppenarenden zijn erg luie vogels. Ze volgen meestal de gieren op zoek naar kadavers. Ook zijn ze al meerdere malen waargenomen terwijl ze wachten voor een konijnenpijp tot het konijn tevoorschijn komt, zelfs als dit enkele uren tot dagen kan duren.

LEGENDE


Aanwezig
Geïntroduceerd 
Geherïntroduceerd 
Zeldzaam
Onzekere aanwezigheid
Met uitsterven bedreigd 
Uitgestorven

leo. facilisis justo felis tempus et,