BENGAALSE OEHOE


LATIJNSE NAAM : Bubo bengalensis
SPANWIJDTE : 125 – 150 cm
GEWICHT :900 – 1100 g

Bengaalse oehoes gaan zich in de natuur vooral voederen met kikkers.

LEGENDE


Aanwezig 
Geïntroduceerd 
Geherïntroduceerd 
Zeldzaam 
Onzekere aanwezigheid 
Met uitsterven bedreigd 
Uitgestorven

nec mattis massa lectus Donec at dapibus neque. quis efficitur. sed