WOESTIJNBUIZERD


LATIJNSE NAAM  : Parabuteo unicinctus
SPANWIJDTE : 103 – 120 cm
GEWICHT : 700 – 1600 g

Woestijnbuizerds zijn sociale vogels aangezien ze in groep leven en jagen. Hierdoor hebben ze de bijnaam: ‘de wolven van de lucht’.

LEGENDE


Aanwezig 
Geïntroduceerd 
Geherïntroduceerd 
Zeldzaam 
Onzekere aanwezigheid 
Met uitsterven bedreigd 
Uitgestorven

consequat. id, risus. et, ut facilisis Curabitur elit. Lorem Donec dapibus quis